Sujet : vrouwelijk ethos. De Force is Vrouwelijk

Met de tennissendgende legende en bekende sneakerhoofd Nike Air Max 90 Mujer Roger Federer in de stad onlangs voor het Shanghai Masters toernooi (die Nike Roshe Run Dam hij won), NikeLab X158 in Shanghai vierde met een speciale presentatie van veel van de meest Adidas Stan Smith Dam opvallende Chinese centrische releases van Nike.

Rarities en grails waren op het display zoals de CLOSE x Nike Air Max 1 'Kiss of Death' en 'Tianjin' Air Foamposite One, maar misschien was de meest opvallende schoen die nog niet is vrijgegeven: de 'Fireworks' Air Force 1 Laag voor Chinees Nike Air Presto Mujer Nieuwjaar in 2018. Kijk eens naar het geweldige beeldscherm en een voorvertoning Nike Air Max Thea Damvan de aankomende CNY Air Force 1 hier. De Air Max 1-jarig bestaan ??"Royal" staat deze donderdag weer op, waardoor de tweede re-release van de sneaker wordt gemarkeerd. een week (eerder in Azi? op 12 oktober).

Deze speciale boxed-release is oorspronkelijk in maart teruggevallen ter viering van Nike's Air Max Day 2017 in een beperkte hoeveelheid, maar lijkt op de originele rode Nike Air Presto Dam kleurweg die vorige maand weer opgevuld was. Deze versie zou deze keer in veel grotere Nike Air Max 90 Hombre hoeveelheden beschikbaar moeten zijn. 2017 is een speciaal jaar voor het Air Max-merk, zoals aangetoond door de herdenking van de 30-jarig bestaan ??van de Air Max 1, dus maak er een paar voor voordat de jaarlijkse viering eindigt.

?American and European Nike retailers en Nike SNKRS zullen deze Nike Air Max 90 Mujer Rosas op voorraad hebben op de 27e, maar ze zijn momenteel verkrijgbaar op eBay. Nike'Adidas NMD Dam s Force is een vrouwelijke campagne bedoeld om vrouwen te bemachtigen onthult twee glimmende nieuwe looks voor de Air Force 1 Low and SF- AF1 met behulp van de getalenteerde en mooie Ruby Rose.

?Elk model met een Port Wine kleurweg en glanzend lakleer detailing is hier te zien op de voeten van Rose, het model en actrice die het concept van de Force belichaamt is vrouwelijk ethos. Adidas ZX Flux Mujer De Force is Vrouwelijk Luchtmacht 1 Laag en SF-AF1 in Port Wijn verkrijgbaar op 27 Nike Air Max Classic BW Mujer oktober bij selecte Nike Sportswear-detailhandelaren, terwijl zwarte kleurwegen van dezelfde lakwarenbehandelingen komen op 16 november. Voor meer details over de Force is de vrouwelijke campagne en Ruby Rose, zie het volledige Nike News-artikel hier.