Sujet : heb niet de moed om haar te vertellen dat

Terwijl Brooks samenwerkte met Ideo om iets over nonchalante hardlopers te leren, herzag het ook de theorie?n over pronatie en supinatie. Toen het bedrijf in 2013 het hoofdkantoor naar een nieuw gebouw in het Freemont-district in Seattle verhuisde, had het een Nike Air VaporMax Femme testlaboratorium toegevoegd, bemand met ingenieurs zoals Rohr. "We hebben gemerkt dat, behalve in extreme gevallen, de manier waarop iemands voet valt, geen invloed heeft op hun runs," zegt hij. Tegenwoordig biedt de Brooks-website een enquête die de mechanische behoeften Nike Air Max 90 Femme Noir van mensen combineert (heb je reeds bestaande verwondingen? Hoe is je balans?) Met hun wensen (wil je die gewatteerde schoen in Cadillac-stijl? Of wil je letterlijk op de stoep slaan? ). Het bedrijf probeert met zijn nieuwe methode ook een manier te vinden om verkopers aan het werk te brengen. In september combineerde Brooks zijn DNA Amp-zool met een trendy (en minder duur om te produceren) gebreide upper. De schoen, die Brooks de Levitate noemt, verkoopt voor $ 150 - aan het hogere eind van zijn prijsklasse - en wordt geleverd in vier kleuren: koningsblauw of grijs Nike Air Huarache Donne voor mannen, elektrisch blauw of wit voor vrouwen. De zijkanten van de tussenzool zijn geverfd om er als chroom uit te zien. Het zal waarschijnlijk sneaker verzamelaars niet inspireren om doorverkoop sites te doorzoeken, maar het is de populairste schoen van Brooks Nike Air Max 90 Womens Blue in zes jaar tijd. "Is het zo cool als de coolste Nike-schoen die er is?" Vraagt ??Caprara. "Ik weet het niet. Maar het is cool voor ons. "

Brooks heeft nog nooit veel reclame gemaakt, in plaats daarvan vertrouwt hij op recensies in tijdschriften zoals Men's Health en Runner's World om producten te verkopen. Maar afgelopen najaar huurde het bedrijf als chief marketing officer Melanie Allen in, die toezicht hield op seizoenspromoties bij Starbucks Corp. (vertaling: Pumpkin Spice Latte). In juni, een paar maanden voordat de Levitate uitkwam, trok Brooks een grote (Adidas NMD Femmevoor dit) promotionele stunt. Het bood aan om $ 1 te betalen aan iedereen die zich heeft aangemeld als een offici?le gesponsorde sporter. (Echte track-and-field sponsorschappen zijn notoir mager: uit een MarketWatch-enquête uit 2012 bleek dat 80 procent van de in de top Nike Air Max 90 Dam Svart 10 gerangschikte lopers minder dan $ 50.000 per jaar verdiende. Brooks sponsorstunt komt ongeveer overeen met het toevoegen van een professionele hardloper aan zijn selectie.) Meer dan 60.000 mensen hebben zich aangemeld en vervolgens sociale media doorspekt met tongue-in-cheek berichten over hun sponsorcontracten. Ze delen hun 4-mijls runs en 9-minute miles. Soms gebruiken ze de #brooksendorsed of #brooksathlete hashtags op foto's van zichzelf die Brooks-schoenen dragen (maar vaak de kleding van andere bedrijven). De Levitate is in toenemende mate opduiken op Adidas Superstar Femme deze sponsoren. Een paar weken geleden gebruikte een vrouw in Londen ze om op een loopband te lopen tijdens het kijken naar Netflix. Een man in Maine ging wandelen. "Ze zijn zo licht", galmde een nieuwe fan, Marisol Beck, 22, in Carlsbad, Californi?, die in 2016 begon met hardlopen.

Beck had nog nooit van Brooks gehoord. Een vriend zette haar aan het hardlopen, en ze vond het zo leuk dat ze doorging, zelfs nadat hij een ex werd. Ze rende een tijdje in Fila maar stapte over op Brooks omdat ze hield van hoe ze eruit zagen en voelden. Ze is nu eigenaar van twee paren, maar Nike Air Max Zero Womens geeft toe dat ze nauwelijks de concurrent is die het bedrijf bekend staat om het uitrusten. Meestal rent ze gewoon door haar buurt, ongeveer 10 minuten per mijl. In juni runde ze haar eerste 5K. In 2018 wil ze een marathon proberen. "Een paar maanden geleden zou Nike Air Max 90 Mujer Negras ik mezelf nooit een hardloper hebben genoemd", zegt ze. Ik heb niet de moed om haar te vertellen dat ze technisch gezien niet één is. Daarna hebben we de hiel afgeschoren, zodat het meer op een race-flat leek en hardlopers sneller landden ", zegt Eric Rohr, Senior biomechanische ingenieur van Brooks. wil gewoon dat we het hardlopen gemakkelijker maken, "zegt Caprara. Toen de Air Jordan 13 voor het eerst in 1998 werd geraakt, kwam deze in een combinatie van zwart leer en pindakaas-bruine nubuck met de bijnaam" Chutney ". Als het niet om de cosign van de Jumpman zelf Asics Gel Lyte v Femme ging, zou een kleurencombinatie als die nooit zijn blijven hangen. Maar hier zijn we, bijna 20 jaar later, en het is net zo relevant als altijd. Dit weekend komt de originele colorway terug in een lagere versie van de sneaker en heeft het metalen Jumpman-logo op de Nike Air Max 90 Femme tong zodat je je herinnert wie de accolades bezit.Oorspronkelijk slechts uitgebracht als een serie van 200 paren bij Supreme in LA, deze samenwerking tussen Vans en Trap laat zich inspireren door de gebroken oranje muren van Wilhelmsburg Banks, die een icoon zijn geworden voor skaters over de hele wereld.