Sujet : productiviteit van een speler voor een enkele uitje op bas

Elke week rangschikken we de top 10 spelers van de vorige week met behulp van de spel score als ons startpunt. Gemaakt door de voormalige ESPN.com statistieken goeroe en de huidige Grizzlies VP van basketbal operaties Nike Air Max 90 Dam Svart John Hollinger, de spel score meet de productiviteit van een speler voor een enkele uitje op basis van de weging van verschillende boxscore-statistieken (voor een meer complete uitleg, zie week 1). Vanwege het onevenwichtige schema vorige week, met meerdere teams die slechts twee wedstrijden speelden, waren er meer gevallen dan normaal Nike Air Max 90 Womens van spelers met een lager gemiddelde scoreberekeningen worden een paar punten omhoog gehaald dankzij meer games. Excuses aan James Harden (die eindigde met het hoogste gemiddelde), Devin Booker, Chris Paul en Damian Lillard, plus Lou Williams, die nog steeds onze top 10 kraakte, zij het een paar plekken lager dan waar hij zou zijn geweest met nog een spel of twee. de Raptors winnen het Oosten, verdient DeRozan wat MVP-liefde? Volgens de MVP-tracker van Basketball-Reference.com, die een model gebruikt Nike Air Vapormax Womens dat is gebaseerd op eerdere stemresultaten, is DeRozan momenteel de op vijf na sterkste MVP-kandidaat. Hoewel zeker geen MVP-voorloper als James Harden of LeBron James, zou DeRozan waarschijnlijk moeten worden vermeld naast Kyrie Irving als een potenti?le kandidaat voor een donker paard als de beste speler in een team dat vecht Nike Air Vapormax Donne voor een nummer 1-zaad. Hij leidde de NBA vorige week in scoren, ondanks de rangschikking op slechts 28e in de aanrakingen per spel, volgens Second Spectrum. DeRozan had een echt schietpercentage van 72,1, wat hoger was dan hij in een week in de voorgaande vier seizoenen had gedaan, maar het was op een of andere manier niet zijn beste week in 2017-18.

Net als DeRozan voerde Curry zijn team naar een perfect 3-0-record terwijl hij netten brandde met een echt schietpercentage van 73,7. Curry nam gemiddeld Adidas Superstar Womens maar liefst zes gemaakte 3s per spel en deed zijn schade in minder dan 34 minuten per nacht. Rustig dreigt Curry misschien wel het beste schietseizoen van zijn carrière te hebben, aangezien zijn echte schietpercentage van 66,8 bijna identiek is aan zijn cijfer van 66,9 in zijn unanieme MVP-campagne in 2015-16. Hij leidt ook de Adidas NMD Dámské competitie in Offensive Box Plus-Minus (OBPM), misschien wel de beste aanvallende speler in een competitie bezaaid met historische aanstootgevende talenten. Dit zou zijn derde keer zijn in de competitie in OBPM, iets wat alleen Michael Jordan (9x), LeBron James (8x) en Adrian Dantley (5x) hebben gedaan. Elk van de afgelopen twee keer dat Curry Nike Air Max 90 Dam als eerste eindigde in OBPM, won hij de MVP. Hoewel hij vorig seizoen als All-NBA speler opdook, heeft de Griekse Freak een volgende stap gezet om een ??consistente Adidas NMD Dam superster te worden. Gedurende zijn eerste vier seizoenen had Antetokounmpo slechts twee strepen van meer dan vijf spellen die minstens 20 punten per spel scoorden. Hij is nu tot 28 straight 20-punts games, twee keer zo lang als zijn vorige carrière hoog, de langste actieve streak in de NBA en de langste door elke Bucks-speler sinds Nike Air Max 95 Dam Kareem Abdul-Jabbar in 1974-75. Elke avond bezorgen is het kenmerk van een echte elite superster, en nu hij dat doet, is het passend dat Antetokounmpo alle spelers leidt in stemmen met alle sterren. De jonge Buck is echt een ster geworden tussen sterren.

Wanneer LeBron James op volle kracht staat, is de beste gok om gewoon uit de weg te Adidas ZX Flux Dámské gaan. Volgens Second Spectrum schiet James 79 procent in de overgang, wat het beste is van de 50 spelers met de meeste pogingen in de overgang. James speelde vorige week de www.partonsloin.fr rol van een uit de hand gelopen trein, gemiddeld meer dan 10 fast-breakpunten per wedstrijd, die de competitie leidde en was zijn meest in elke week sinds zijn laatste seizoen in Miami. Hij eindigde met minstens acht in elk van zijn drie wedstrijden, iets wat hij dit seizoen voor vorige week slechts een keer had gedaan. Na 27 Nike Air Max Classic BW Femme PPG in drie wedstrijden vorige week te hebben behaald, is Beal tot 23,6 PPG in het seizoen, wat zou kunnen zijn wat slaat zijn eerste kaartje naar het All-Star-spel. Hij staat op de vierde plaats in scoring bij Eastern Conference Guards en leidt de Wizards in winstpartijen en spelerefficiencyrating - geen geringe prestatie naast John Wall Nike Air Presto Womens en vergevorderde stat liefje Otto Porter Jr. Hoewel Wall zeker wat legacyliefde zal krijgen en Porter een favoriet is onder de stat-junkies kun je een behoorlijk sterke zaak maken dat als de Wizards in februari maar één speler naar Staples Center zouden sturen, dat Beal zou moeten zijn.